Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Verzenden en retourneren

Wil je onze Hemelse brownies naar een ziekenhuis, school of andere grote instelling sturen?
Voeg dan de afdeling en het kamernummer toe aan de bedrijfsnaam.

Verzenden:
Ongeveer 10% van de brievenbuspakketjes die door PostNL geleverd worden komt met een kleine vertraging van 1 of 2 dagen. Doordat wij van PostNL afhankelijk zijn kunnen we de bezorgdag niet 100% garanderen en de verzenddag wel!

Bij een afgeronde bestelling op werkdagen voor 16:00 of een vroegtijdige bestelling zullen de brownies in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd worden. De bezorgtijd is afhankelijk van de postbode.

Wil je dat jouw brownies zeker op tijd aankomen dan adviseren wij om de brownies zeker één dag eerder te laten verzenden

Zodra je bestelling is verzonden, sturen wij je een e-mail met daarin de trackinginformatie.

(Zoals bovenstaand aangegeven kan dit afwijken)

Besteldag

Verzenddag

Bezorgdag

Maandag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag

Dinsdag

Zondag

Maandag

Dinsdag

Retourneren:
Brownies zijn een versproduct en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Na een succesvolle betaling is de verkoop definitief. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

Mocht het zo zijn dat je de brownies aan de hand van een klacht wil retourneren. Neem dan gerust contact met ons op via info@hemelseverwennerij.nl. Leg in deze mail uit wat er met de brownies mis is en stuur ook foto’s mee dan kijken we naar een gepaste oplossing. Wacht met het retourneren totdat wij op jouw mail gereageerd hebben.