Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Over ons

Welkom bij onze Hemelse brownie webshop! Het lekkerste cadeeau door de brievenbus!

Het verhaal

Wij zijn trots om jou de meest smaakvolle brownies aan te bieden. Al onze brownies worden met de hand gemaakt en met liefde bereid, met de beste ingrediënten die we kunnen vinden.

Hemelse Verwennerij heeft naast de originele brownies ook brownies met unieke smaken zoals Amaretto en Pornstar Martini. Voor ieder wat wils!

Onze brownies zijn de perfecte traktatie voor elke gelegenheid, of je nu zin hebt in iets zoets voor bij de koffie, een high tea of je wilt iemand verrassen met een uniek cadeau voor mannen, vrouwen, een verjaardag, Moederdag, om beterschap te wensen of gewoon zomaar.

wist je dat…

> Brownies een populaire traktatie zijn bij feestjes en evenementen? In feite zijn brownies vaak de favoriete traktatie bij kinderfeestjes en kunnen ze ook worden gemaakt in verschillende thema’s, zoals Halloween of Kerstmis.

>Brownies ook een inspiratiebron kunnen zijn voor andere desserts? Brownie-ijs, brownie-cheesecake en brownie-truffels zijn slechts enkele van de vele variaties op het klassieke brownierecept. 

Brownies door de brievenbus

Brownies door de brievenbus, dat is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een Hemelse verwennerij. Op 1 mei 2023 richtte ik, Loes, Hemelse Verwennerij op. Op dat moment was ik student Ondernemerschap & Retail Management met een onwijs grote passie voor banket en een recept voor hemelse brownies! Op 1 juni 2023 ging de website live.

Bij mijn brownies krijg ik namelijk vaak reacties zoals: “dit is echt hemels”, “goddelijk”, “een engel die op mijn tong pist”, maar het is ook een eerbetoon aan mijn tante die in haar laatste maanden een erfenis aan mij heeft gegeven. Een erfenis die het mogelijk maakte om een eerste investering te doen waardoor jullie net zo van de brownies kunnen genieten als dat zij deed. Want zij was groot fan van mijn baksels.

Onze missie is om met ambachtelijke brownies de ontvangers te verassen, maar vooral de gevers te ontlasten.
Genieten zit in de kleine dingen, liefde en passie in een klein doosje.

Onze visie: wij gunnen iedereen meer zelfliefde en een verwenmomentje voor zichzelf en een ander. Dit met Hemelse brownies die gemaakt zijn van Fairtrade chocolade met een eerlijke prijs voor zowel de boer, Hemelse Verwennerij en voor jullie, de klant van Hemelse Verwennerij.